Prachtig: het moment waarop dolgelukkige straathond na drie jaar zijn baasje terugziet

Prachtig: het moment waarop dolgelukkige straathond na drie jaar zijn baasje terugziet Video: ViralHog, KameraOne

In 2015 verloor Giorgio Bereziani uit de Georgische hoofdstad Tbilisi zijn hond Jorge. Drie jaar lang zocht de 62-jarige man tevergeefs naar zijn trouwe vriend. Tot nu. Afgelopen zondag trof hij zijn viervoeter aan op straat, met een prachtig weerzien tot gevolg.

De Georgiër had er de afgelopen jaren veel voor over om zijn viervoeter terug te vinden. Hij hing foto’s op, kamde op eigen houtje de straten Tbilisi af, … maar allemaal zonder succes.

Tot hij drie jaar na de verdwijning plots melding kreeg van enkele medewerkers van een lokale opera. Zij hadden net voordien een hond in de buurt van het gebouw gezien die verdacht veel gelijkenissen vertoonde met de viervoeter van Giorgio. De man ging onmiddellijk ter plaatse.

Wat volgde was een weerzien die maar weinig kijkers onberoerd liet. Nadat het baasje de naam van zijn hond riep, wist Jorge meteen met wie hij te maken kreeg. Hij stond snel recht, kwispelde met zijn staart en begon zelfs uit pure opwinding te janken. Toen de viervoeter ook enkele andere familieleden terugzag, wist hij met zijn vreugde geen blijf.

Giorgi merkte verder een geel etiket op aan het oor van Jorge, wat erop wees dat de hond tijdelijk bij de lokale dierenpolitie was terechtgekomen. Doordat de hond echter werd beschouwd als ongevaarlijk voor de maatschappij, werd hij enkel gevaccineerd en nadien vrijgelaten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees