Celebs

ROYALS. Is dit hét teken dat Meghan Markle zwanger is? En prinses Eugenie brak een traditie

De afgelopen week is heel wat gebeurd in de wereld van de royals, met de bruiloft van de Britse prinses Eugenie als kers op de huwelijkstaart. Maar er doen ook geruchten de ronde dat Meghan Markle binnenkort haar zwangerschap zal aankondigen. De leukste nieuwtjes en roddels op een rij.

Binnenkort - van 16 tot 31 oktober - gaan Britse prins Harry en Meghan Markle samen enkele landen bezoeken. Op het programma: Australië, Tonga, Nieuw-Zeeland en Fiji. Maar de reis naar die laatste bestemming zal de prins volgens een lokale gids alleen maken. “Harry en Meghan komen. Oh nee, Meghan komt niet, alleen Harry”, zou ze gezegd hebben aan het tijdschrift New Idea. Zij zou in Australië blijven en daar het gezelschap krijgen van haar moeder Doria Ragland.

Deze verspreking wakkert zwangerschapsgeruchten over Meghan aan. Op Fiji is het zikavirus, veroorzaakt door de gelekoorts- of denguemug, immers erg actief. En dat kan gevaarlijk zijn voor vrouwen die zwanger proberen te worden of zijn. Volgt er binnenkort een officiële aankondiging dat er een nieuwe royal baby op komst is?

Nog nieuws over de familie van de hertogin van Sussex. Haar neefje Tyler (de 25-jarige zoon van haar halfbroer Thomas, red.) doet mee in een realityprogramma op MTV 'The Royal World' en stelt zichzelf voor als de man die 'auntie' mag zeggen tegen Meghan Markle...

LEES OOK. Meghan Markle knipoogt naar eigen trouwfeest op huwelijk prinses Eugenie

 

Romantische Eugenie

Romantiek troef op het huwelijk van prinses Eugenie, maar tijdens een exclusief ITV-interview op de vooravond van haar grote dag was ze zelf verantwoordelijk voor een ontroerend momentje. "Het was liefde op het eerste gezicht", zei ze. Haar wederhelft Jack Brooksbank dacht zich te herinneren dat hij ze eerst opmerkte op de skipiste in Zwitserland. "We bleven maar naar elkaar kijken", voegde hij eraan toe. Tien op tien voor het sprookjesgehalte, wat ons betreft.
 

Alweer een gebroken traditie

Wist je trouwens dat de prinses Eugenie op haar trouwdag een regeltje brak? Bruidjes van de Britse koninklijke familie dragen traditioneel een sluier, maar zij niet. De focus lag volledig op haar jurk - die een Belgisch tintje meekreeg. In de stof van de trouwjurk werden een aantal motieven met een bijzondere betekenis verwerkt. Een distel, de nationale bloem van Schotland, om hun liefde voor Balmoral te benadrukken. Een klavertje, symbool van Ierland en een knipoog naar de roots van de Ferguson-familie. En tot slot de York-roos en klimop, wat symbool moet staan voor de thuis van het koppel (de vader van Eugenie, prins Andrew draagt de titel hertog van York).

LEES OOK. Bruidskindjes maken het bont
LEES OOK.
Grote sterrenparade op het huwelijk van prinses Eugenie (maar iedereen werd geplaagd door de wind)

 

Een vrije prinses in New York

Kroonprinses Victoria van Zweden kan op haar gemak rondlopen in the big apple, want bijna niemand herkent haar daar. Ze was er onlangs op bezoek bij de Verenigde Naties en had slechts twee bodyguards nodig om haar te vergezellen. Ze genoot van haar vrije tijd in de stad en stak naar verluidt zelfs haar hand omhoog om de taxi te nemen. Tot slot nog een mooi beeld uit Nederland, waar koningin Máxima een verlegen meisje dat haar bloemen niet durfde afgeven vertroetelt. Het moment eindigt met een high five.

 LEES OOK. Kate Middleton krijgt veeg uit de pan van Keira Knightley
LEES OOK. Déjà vu: Kate Middleton en prins William recycleren oude outfits

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees