Melania reageert op geruchten over affaires van Trump: “Ik heb belangrijkere zaken aan mijn hoofd”

Melania reageert op geruchten over affaires van Trump: “Ik heb belangrijkere zaken aan mijn hoofd”

Foto: AFP

Melania Trump heeft tijdens een interview voor het eerst gereageerd op de geruchten over haar ontrouwe echtgenoot. De first lady van de Verenigde Staten wond er geen doekjes om en deed alle verhalen af als roddels.

“Tussen mijn man en mij gaat alles goed”, was het antwoord van Melania Trump toen ze de vraag kreeg of ze nog van haar man houdt. “Media roddelen graag en wat ze vertellen is niet altijd correct.”

Ook de geruchten over de buitenechtelijke relaties van president Trump wuifde ze weg. “Dat is geen zorg van mij en ik ben daar niet mee bezig”, zei ze. “Ik ben een moeder en een first lady. Ik heb veel belangrijkere zaken aan mijn hoofd. Ik heb andere prioriteiten.”

Er zijn al meermaals verhalen opgedoken dat Donald Trump na zijn huwelijk met Melania nog met andere vrouwen het bed heeft gedeeld. Zo beweert pornoster Stormy Daniels dat Donald haar 130.000 dollar heeft betaald om niets te zeggen over de affaire die hij met haar zou hebben gehad in 2006, voor hij president werd. Ook Playboy-model Karen McDougal beweert een affaire te hebben gehad met Trump.

In het interview krijgt Melania ook de vraag voorgeschoteld of de verhalen die het afgelopen jaar over haar echtgenoot zijn opgedoken, haar hebben gekwetst. “Het is niet altijd leuk, maar ik weet wat juist is en wat verkeerd, en wat waar is en wat niet”, antwoordde ze. Melania benadrukte dat hun huwelijk goed is.

Het interview vond plaats tijdens een rondreis van Melania Trump door Afrika. Er werden eerder al andere fragmenten uit gepubliceerd. Daarin zei Melania onder meer dat ze een van de meest gepeste personen ter wereld is.

LEES OOK. Melania Trump omschrijft zichzelf als “meest gepeste persoon ter wereld”

Melania reageert op geruchten over affaires van Trump: “Ik heb belangrijkere zaken aan mijn hoofd”
Foto: REUTERS

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees