Naaktzwemmer zet aquarium vol haaien op stelten: “Hij mag van geluk spreken dat ze geen honger hadden”

Naaktzwemmer zet aquarium vol haaien op stelten: “Hij mag van geluk spreken dat ze geen honger hadden” Video: YouTube / Instagram

Het waren bizarre taferelen afgelopen vrijdag in een aquarium in Toronto. Daar zagen de bezoekers van het Ripley’s Aquarium of Canada hoe een man naakt in het water van het haaienverblijf zwom. Verre van ongevaarlijk, al hadden de roofvissen blijkbaar geen zin om zich te moeien met de ongewenste bezoeker.

De videobeelden van verschillende ooggetuigen gaan intussen viraal via het internet. Volgens een bericht op Reddit zou de man al zijn kleren uit hebben getrokken rond half elf ’s avonds, om vervolgens in het water duiken. “Hij wilde enkele rondjes zwemmen terwijl het onder hem krioelde van de haaien”, klonk het.

Ook toen enkele bewakingsagenten ter plaatse kwamen, was hij niet snel geneigd om zijn ‘stunt’ stop te zetten. Zo valt op een ander amateurfilmpje te zien hoe de man even uit het water komt, om vervolgens met een achterwaartse duik toch weer in het aquarium te springen. Het gros van de bezoekers leek ermee te kunnen lachen, maar dat was uiteraard buiten de security gerekend. Niet veel later werd de naaktzwemmer alsnog uit het aquarium geëscorteerd. Hij raakte niet gewond.

Ondertussen klinken bij de kijkers vooral misnoegde reacties over het gedrag van de zwemmer: “Hij mag van geluk spreken dat de haaien geen honger hadden.” Over de identiteit van de man is tot op heden niets bekend. Ook zijn motief blijft onduidelijk, al zou hij naar verluidt onder invloed zijn geweest van alcohol.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees