Julie Colpaert geeft gênante reactie op foto Lieven Van Gils in ‘De Slimste Mens’

Julie Colpaert geeft gênante reactie op foto Lieven Van Gils in ‘De Slimste Mens’

Foto: Vier

De tweede aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ gemist? Met deze samenvatting ben je weer helemaal mee. Dinsdag deed Pieter Delanoy zijn gooi naar de titel, de priester die vorig jaar voor heel Vlaanderen ontmaskerd werd als ‘De Mol’.

Wat waren de beste quotes?

- Julie Colpaert: “Heeft Pieter De Mol niet gewonnen, dan? Ik kijk geen tv. Ik heb geen tijd.” Waarop Pieter: “Ik kijk wel tv, maar niet naar VTM.”

- Erik Van Looy: “Wat is zaterdag volgens K.I.A., de hiphopgroep Krapoel In Axe?” Julie Colpaert: “Poeperkesdag?” Van Looy: “Nee, krapoelekesdag.”

- Jan Jaap van der Wal: “Staatssecretaris Theo Francken is een wonderlijke man. Je moet maar eens opletten, zijn stem slaat altijd over. Hij is tegen mannenlingerie, maar hij draagt wel iets dat pijn doet aan zijn balletjes.”

- Erik Van Looy: “Over twee weken staat Niels Destadsbader twee keer in een uitverkocht Sportpaleis.” Sven de Leijer: “Is ’t waar? Naar wie gaat hij kijken?”

En dan was er nog de bijzondere theorie van Jan Jaap van der Wal over de al even bijzondere naam van het zoontje van Koen Wauters.

Wie gaf het gênantste antwoord?

Julie Colpaert kreeg een foto te zien van Lieven Van Gils, die een allergische reactie kreeg op een wespensteek. Colpaert kon niet op de naam van de presentator komen, wel op het woord “vreselijk”.

LEES OOK. Allergische reactie levert Lieven Van Gils onderwerp op voor talkshow

Julie Colpaert geeft gênante reactie op foto Lieven Van Gils in ‘De Slimste Mens’
Foto: Vier

Wat waren de leukste momenten?

Hou je van ‘De Slimste Mens’, maar vind je het storend dat er tussen het bulderlachen en applaudisseren door quizvragen worden verteld? Dan geven we je hier een compilatie van de leukste momenten.

Wie mag zich voor minstens één avond De Slimste Mens ter Wereld noemen?

Julie Colpaert van VTM Nieuws. Zij wist dat de in Engeland vergiftigde Rus naar de naam Sergej Skripal luisterde en kon het incident met de ontblote tepel van zangeres Janet Jackson tijdens de finale van de Amerikaanse Super Bowl zonder te knipogen in 2004 plaatsen. Terechte overwinning.

Wie moet het spel verlaten?

Pieter Delanoy. De priester uit het programma De Mol moest de duimen leggen tegen de rappende wervelwind Saïd Boumazoughe. Woensdag verwelkomt Erik actrice Liesa Naert in zijn driezit.

Wat is de tussenstand?

1. Julie Colpaert (3 afleveringen)

2. Saïd Boumazoughe (3 afleveringen)

3. Liesa Naert (1 aflevering)

En dan nog dit...

Dat Erik veel durft vloeken, weten we allemaal. Maar als er een priester voor zijn neus zit, zou je toch verwachten dat hij wat (extra) op zijn taalgebruik let. Deze blooper bewijst het tegendeel.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees