Celebs

Wendy Van Wanten en Frans na twaalf jaar uit elkaar

Wendy Van Wanten en Frans na twaalf jaar uit elkaar

Foto: BELGA

Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Van Coppenolle niet langer een koppel. Dat heeft Frans zelf verteld op zijn sociale media.

LEES OOK. De relatie van Wendy en Franske eindigt zoals ze begon: met een relletje (+)

In Antwerpen vond vrijdagavond de première plaats van het theaterstuk ‘Wie wordt de man van Wendy?’, een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor Frans Van Coppenolle.

OPROEP. Wendy koos voor haar zoon en niet voor Frans. Herken jij je in het verhaal van hun samengestelde gezin?

Grote afwezige

Net hij was de grote afwezige op de première. “Hij moet babysitten op de kinderen”, zei Wendy toen. “Estelle moest naar de tennisles gebracht worden en Clement had nog wat werk voor school.”

Onzin, zo zegt Frans op Instagram. De twee zijn uit elkaar, al drie weken zelfs. “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie wordt de man van Wendy?’”, schrijft hij. “Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag.”

Volgens hem is de breuk te zoeken bij de moeilijke relatie tussen Frans en Wendy’s zoon Dylan. Moeder en zoon zagen elkaar jarenlang niet, maar nu werken ze aan een heropbouw van hun relatie. En dat bleek dan weer nefast voor haar band met Frans.

“Plots stond ik op straat”, klinkt het. “Met niets, en dat na twaalf jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar. Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. De relatie was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken ook niet op op de donderdag voor première Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag En ik ben helemaal niet van plan en ook nooit van plan geweest om terug een eigen zaak op te starten Ik heb ooit 1 maal aan tafel gezeten met Dylan maar das intussen meer dan 10 jaar geleden En ben intussen al meer dan 3 weken buiten gezet uit huis met niets na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar ( feitelijk samenwonend) Ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten in tegendeel het was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was omdat ik maar ..... was Frans

Een bericht gedeeld door Frans Vancoppenolle (@fransvancoppenolle) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees