Lanceringsconcert Charlatan uitverkocht, wel nog tickets voor concert in Vooruit

Uberdope houdt fluistersessie voor nieuwe plaat Graag Gedaan

Gent - Stille concerten, fluistersessies, waarbij mensen samen en apart met een koptelefoon op het hoofd naar muziek luisteren en/of dansen, zijn het nieuwe hip. Ook de Gentse rappers van Uberdope doen er aan mee. Omdat het lanceringsconcert van hun nieuwe, derde plaat Graag Gedaan in de Charlatan op een paar dagen uitverkocht was, en omdat het nog tot in het voorjaar wachten is op het extra concert in de Vooruit, organiseert Uberdope een fluistersessie. Die vindt plaats op maandag 22 oktober, nog voor de plaat officieel uitkomt.

Graag gedaan van Uberdope verschijnt op vrijdag 26 oktober bij Fake, het eigen label van de drie Gentenaars.  Dezelfde dag speelt Uberdope een concert in de Charlatan. Daar zijn geen tickets meer voor.

Maar geen paniek: een beperkt aantal fans kunnen in De Ruimte 'Graag Gedaan' al integraal beluisteren. Dat gebeurt in samenwerking met Fonkel, dat gratis koptelefoons ter beschikking stelt. Vooraf inschrijven via fluistersessie@fake.be is dan ook nodig. Uberdope verdeelt ter plaatse ook een aantal prijzen onder de aanwezigen.

Ondertussen probeerden de  rappers van Uberdope ons in een interview er van te overtuigen dat hun vrienden van Compact Disk Dummies Graag Gedaan muzikaal naar een veel hoger niveau tilden. Maar dat hadden wij na een zestal luisterbeurten ook al gehoord. Een interview met de drie van Uberdope verschijnt later op Gentenaar.be. De video van Wow, de eerste single uit Graag Gedaan, kan u nu al beluisteren en bekijken.

 

Voor het extra concert van Uberdope, op 6 maart 2019, in de balzaal van de Vooruit, zijn wel nog tickets beschikbaar. Klik hier.

Info over de fluistersessie op de Facebookpagina van het evenement.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio