Celebs

Wendy Van Wanten reageert op de breuk met Frans

Wendy Van Wanten reageert op de breuk met Frans

Foto: PN

De Oostendse zangeres Wendy Van Wanten heeft met een bericht op Instagram gereageerd op de breuk met haar man Frans Vancoppenolle. Die omschrijft ze als “minstens tijdelijk”. Verder vraagt ze om hun privacy te respecteren.

Wendy Van Wanten begint haar bericht met een schets van een ideale situatie. “Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje verzachtend werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn. Maar volledig verstoppen wat niet verstopt kan blijven is evenmin een optie”, staat er in het bericht, dat ook op haar website is verschenen.

OPROEP. Wendy koos voor haar zoon en niet voor Frans. Herken jij je in het verhaal van hun samengestelde gezin?

“Er zijn zoveel emoties en gevoeligheden die het lastig maken om erover te praten. We beseffen dat het over een aantal maanden misschien minder moeilijk wordt, maar we zijn er vandaag nog niet aan toe. Zelfs de introductie tot wat we willen zeggen gaat al bijna niet.”

LEES OOK. Wendy Van Wanten en Frans na twaalf jaar uit elkaar

“Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd. We hebben besloten om minstens tijdelijk uit elkaar te gaan en elkaar de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen. We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is. We houden op dat vlak ons verdrietige hart vast, maar hopen te mogen rekenen op begrip."

Momenteel wil het ex-koppel niet publiekelijk in detail over de omstandigheden uitweiden. “Geen vragen stellen en een beetje geduld hebben zou ons zeer veel helpen… Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen.”

LEES OOK. De relatie van Wendy en Franske eindigt zoals ze begon: met een relletje (+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje zijn verzachtende werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn … maar volledig verstoppen wat niet verstopt kan blijven is evenmin een optie. Er zijn zoveel emoties en gevoeligheden die erover praten lastig maken en hoewel we beseffen dat zulks over een aantal maanden misschien minder moeilijk wordt, zijn we daar op vandaag niet aan toe. Zelfs de introductie tot wat we willen zeggen gaat al bijna niet, maar Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd … we hebben besloten om minstens tijdelijk uit mekaar te gaan en mekaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen. We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is en we houden op dat vlak een beetje ons verdrietige hart vast, maar hopen vooralsnog te mogen rekenen op begrip dat we, zoals gezegd, voor het moment onze energie beter moeten gebruiken dan publiekelijk over omstandigheden in detail uit te weiden. Geen vragen stellen en een beetje geduld hebben, zou ons zeer veel helpen… Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen.

A post shared by Wendy Van Wanten (@wendyvanwanten) on

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees