Hanomag-tractor met opbrengst ten voordele van Koester

42ste oldtimer- en machineveiling bij OTL

42ste oldtimer- en machineveiling bij OTL

Foto: if

Lochristi - De magische 14de oktober ligt achter ons, maar dat betekent niet dat het plots rustig wordt in Lochristi. In de Pauwstraat - waar u op dit moment vooral aan denkt in functie van de vertraging oplopende werken aan de fietspaden - pakt OTL De Lozen Boer komende zondag 21 oktober opnieuw uit met een overvolle belevingsdag. Een rommelmarkt, een onderdelenmarkt én een machineveiling.

"We zijn er voor de liefhebber van oldtimers maar ook voor particulieren met gezonde interesse", zegt Raf Janssens, de motor achter OTL. De oldtimerclub uit Lochristi organiseert voor de veertiende keer een ruilbeurs en een onderdelenmarkt, ideaal voor wie zijn tractor nog een laatste onderhoudsbeurt wil geven voor de winter zich aandient. Ook wie niet gericht op zoek is, tikt wellicht iets op de kop om er hobbygewijs de donkere maanden mee door te komen.

In de namiddag verschuift de focus op het terrein in de Pauwstraat naar de 42ste Oldtimer- en Machineveiling, met dit jaar een schenking voor het Kinderkankerfonds Koester. Vanaf 13.30 uur kan u meebieden op om en bij de 160 items, van hogedrukreinigers over zitmaaiers tot tractoren. Een Hanomag-tractor steelt zonder twijfel de show, want een deel van de opbrengst ervan gaat naar het project van prof Benoit van het UZGent. Via deze link kan u nu al kijken wat er onder de hamer gaat. 

Geen kaas gegeten van techniek, motoren en landbouwvoertuigen? Er is ook een gigantische rommelmarkt, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Goed voor een halve lopende kilometer of vijfenzestig stands, voor particulieren. Het oldtimer-gebeuren krijgt u er als omkadering gratis bij. Er zijn frietjes en broodjes ham te verkrijgen vanaf 11 uur tot 17 uur.

Toegang tot de rommelmarkt, de onderdelenmarkt en de veiling van OTL op zondag 21 oktober is gratis, vanaf 10 uur 's ochtends. Afzakken naar het einde van de Pauwstraat 166, waar het terrein vlakbij de Beerveldse Baan zich uitstrekt. Nog meer weten? Dat kan op de site van oldtimertractoren.be.
 


 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio