A12 wordt volledig afgesloten in Stabroek vrijdagnacht

A12 wordt volledig afgesloten in Stabroek vrijdagnacht

De A12 in Stabroek. Foto: Google Streetview

Stabroek -

Hoogspanningsnetbeheerder Elia zal tijdens de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober 2018 werken uitvoeren aan het hoogspanningsnet boven de A12 in Stabroek. Om deze werken te kunnen uitvoeren, moet Elia de snelweg A12 enkele uren in beide richtingen afsluiten in Stabroek.

Het verkeer vanuit Antwerpen (A12) richting Nederland moet een omleiding volgen via het complex Antwerpen-Haven, de R2, de uitrit Kanaaldok (nummer 13), de Kruisweg, de Antwerpsebaan (N180) en de Stabroeksebaan (N111). Achter de brug kan het verkeer opnieuw de Havenweg (A12) oprijden via de oprit Stabroek (nummer 13).

Het verkeer vanuit de Tijsmanstunnel (R2) richting Nederland volgt vanaf de uitrit Kanaaldok (nummer 13) dezelfde omleiding als het verkeer vanuit Antwerpen via de Kruisweg, de Antwerpsebaan (N180) en de Stabroeksebaan (N111).

Het verkeer vanuit Nederland (A12) richting Antwerpen moet een omleiding volgen via de uitrit Stabroek (nr. 13), de Stabroeksebaan (N111), de Antwerpsebaan (N180), de Kruisweg en de oprit naar de A12 van het complex Kanaaldok (nummer 13).

Het verkeer vanuit Nederland (A12) richting de Tijsmanstunnel (R2) moet een omleiding volgen via de uitrit Stabroek (nummer 13), de Stabroeksebaan (N111), de Antwerpsebaan (N180), de Kruisweg en de oprit naar de R2 van het complex Kanaaldok (nummer 13).

Als de werkzaamheden door slechte weersomstandigheden niet kunnen doorgaan in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober, zullen de werken één dag later worden uitgevoerd.

Meer informatie over het project is te vinden op www.elia.be/brabo.

Externe links
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio