Nog niet uitgebold: Usain Bolt krijgt een speciale status in FIFA 2019

Hij raakt maar niet uitgebold: Usain Bolt (32). De snelste man ter wereld wil profvoetballer worden en zal zelfs als voetballer opduiken in FIFA 19, de immens populaire voetbalgame. In de gamewereld vraagt men zich niet zozeer af voor welke ploeg de topsprinter in het spel zal uitkomen, maar wel wat zijn ratings qua snelheid zullen zijn. Met zijn sprint moet hij toppers als Cristiano Ronaldo kunnen afmaken, toch?

Ondertussen doet Bolt er wel alles aan om een profcontract bij een voetbalclub te versieren. De Jamaicaan is op proef bij het Australische Central Coast Mariners en scoorde vorige week zelfs twee keer in een oefenmatch. Prompt kreeg hij ook bezoek van dopingcontroleurs.

Als Bolt geen contract weet te versieren bij de Mariners, had ook het Maltese Valletta hem graag willen inlijven. Maar voor dat aanbod bedankte de Jamaicaan gisteren zelf al. Voor FIFA 2019 maakt het allemaal niets uit. Zij willen Lightning Bolt zelfs als vrije speler lanceren in het spel.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.