Festival van Vlaanderen onder de kerktoren, deel twee

WIN. 5 duokaarten voor 'Bel Ayre' in de kerk van Destelbergen

WIN. 5 duokaarten voor 'Bel Ayre' in de kerk van Destelbergen

Bel Ayre, featuring Lieselot De Wilde Foto: if

Destelbergen - Het politieke stof is langzaam aan het neerdwarrelen, en volgende zondag staat in Destelbergen meteen in het teken van een mooie brok cultuur. Het Festival van Vlaanderen strijkt er voor de tweede keer deze herfst neer, dit keer in de Onze-Lieve-Vrouw ter Sneeuwkerk in Destelbergen. Uw Nieuwsbladsite heeft 5x 2 vrijkaarten te geef voor Bel Ayre - ‘A Canzone ‘e Partenope op zondag 21 oktober om 15 uur.

De voorstelling van zondag krijgt een lokaal tintje, want veelzijdig én lokaal sopraantalent Lieselot De Wilde treedt  gewoon op in haar thuishaven Destelbergen. Op het programma staat een fijnzinnige selectie liederen in de typisch Napolitaanse stijl – van zeemzoete liefdesliedjes tot politieke protestzangen. Sluit de ogen en je bént gewoon op vakantie in het zonnige Napels. De jonge musici van Bel Ayre, wat in het Nederlands iets zoals ‘mooie liederen’ betekent, hebben hun naam zeker niet gestolen. Voor de gelegenheid laat het ensemble zich inspireren door de Griekse mythe over de beeldschone sirene Parthenope. De legende gaat dat zij zichzelf in de zee wierp en verdronk, om later aan te spoelen en begraven te worden op de plek waar uiteindelijk de stad Napels zou verrijzen. 

U wil er met onze groeten naartoe? Stuur een mail naar geertherman@skynet.be en vertel ons voor de hoeveelste keer in de voorbije jaren het Festival van Vlaanderen al neerstreek in onze gemeente, samen met uw naam en woonplaats. Morgenavond om 20 uur schudden wij vijf winnaars uit onze mailbox. Niet gewonnen? Via de cultuurdienst kan u alsnog kaarten reserveren aan 15 euro. 

Festival van Vlaanderen Destelbergen - Bel Ayre - ‘A Canzone ‘e Partenope', zondag 21 oktober om 15 uur in de Onze-Lieve-Vrouw ter Sneeuwkerk, Destelbergen: 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio