Musical 40-45 haalt noodgedwongen extra hoofdrolspeler binnen

Musical 40-45 haalt noodgedwongen extra hoofdrolspeler binnen

Foto: ISOPIX

Zolang de kaartjes over de toonbank vliegen – en dat doen ze – verlengt Studio 100 zijn succesmusical ­40-45. Om dat leefbaar te houden voor hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie ­Meskens, krijgen ze versterking van Laura Tesoro (22).

Al 340.000 verkochte tickets. Alstublieft. De rush op spektakel­musical 40-45 is nog niet gaan liggen, maar de topscore van voorganger ­14-18, die afklokte op 335.000 kaartjes, is nu al verbroken. Dat aantal is goed om de zalen gevuld te krijgen tot 24 maart, maar Studio 100 gaf eerder aan “in te tekenen op verlengingen zolang er vraag is”. De kans is dan ook groot dat binnenkort april aan de kalender wordt toegevoegd.

Om dat ook logistiek te kunnen bolwerken, wordt de cast uitgebreid. Vooralsnog zijn Clara Cleymans en Nathalie Meskens afwisselend te zien in de vrouwelijke hoofdrol, maar vanaf 13 februari komt daar Laura ­Tesoro bij. “Voor mij is dat een terugkeer naar het begin, want ik debuteerde tien jaar geleden in de musical Annie. Ik heb dus niet lang moeten twijfelen”, zegt ze.

Tesoro, die ook als coach te zien is in The Voice Kids, lijkt alomtegenwoordig en van alle markten thuis. “Toch heb ik mijn keuze al gemaakt: ik ben presentatrice en zangeres. Ik werk voor tv en zing, dat is de richting die ik uit wil. Maar als ik een buitenkansje zie en het valt te combineren met de rest van mijn agenda, neem ik het er graag bij. Zoals 40-45. En van zulke zijsprongetjes steek ik nog wat op ook.”

Of ze niet bang is dat mensen haar beu zullen raken? “Iedereen kiest zelf of hij kijkt, hé.”

www.40-45.live

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees