Trudy verdwijnt na twintig jaar uit ‘Familie’

Trudy verdwijnt na twintig jaar uit ‘Familie’

Foto: Familie

Na twintig jaar verdwijnt het personage Trudy Tack de Rixart de Waremme uit ‘Familie’. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het personage van Silvia Claes (42) pakt vrijdagavond haar koffers en vliegt haar partner Bart achterna richting Dubai.

Voor de trouwe kijkers van de soap komt het vertrek van Trudy niet als een grote verrassing. Ze verdween eerder al eens een tijdje uit het verhaal en sinds haar terugkeer uit Los Angeles leek ze een overbodig personage te worden, zonder grote verhaallijnen en tegenspelers.

Haar partner Bart werkt in Dubai, haar dochter Louise wil op kot, stiefzoon Jelle zit op internaat en haar ex Peter wil verhuizen. Niks hield haar nog écht verbonden.

“Dit was niet mijn eigen keuze”

Actrice Silvia Claes (42) moet na twintig jaar op zoek naar ander werk. Met lichte tegenzin, want naar eigen zeggen was het niet haar eigen keuze.

“Zelf zou ik die stap nooit hebben gezet”, zegt Silvia. “Het zijn de scenaristen die beslist hebben om Trudy uit de reeks te schrijven. Volgens hen was haar verhaal op. De laatste jaren stond mijn rol al op een lager pitje, dus ik voelde het ergens wel aankomen.”

Eén voordeel voor de actrice: haar personage sterft niet. Het is dus niet volledig uitgesloten dat Trudy ooit nog terugkomt, als dat past binnen de verhaallijn.

Trudy verdwijnt na twintig jaar uit ‘Familie’
Foto: Familie
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees