Jonge vrouw (27) trouwt met vader van beste vriendin - en nu gaan ze gezellig met z’n drieën op vakantie

Jonge vrouw (27) trouwt met vader van beste vriendin - en nu gaan ze gezellig met z’n drieën op vakantie

Foto: Facebook

Een jonge vrouw heeft in de Britse pers verteld hoe ze verliefd werd op de 27 jaar oudere vader van haar beste vriendin. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de drie komen nu weer goed overeen en gingen zelfs al samen op vakantie.

27 jaar. Het is niet alleen de leeftijd van Taylor Lehman uit Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona. Het is ook het aanzienlijke leeftijdsverschil met haar echtgenoot Kern (54). Taylor leerde Kern kennen via Amanda (30), Taylors beste vriendin én de dochter van Kern. Taylor en Kern Lehman begonnen vijf jaar geleden af te spreken, maar hadden nooit verwacht dat hun onschuldige geflirt zou uitmonden in een huwelijk. En al heeft het wat tijd gekost om aan het idee te wennen, zo moeten ze zelf toegeven, nu komen de drie weer perfect overeen. Ze gingen zelfs als eens samen op vakantie.

“Toen we elkaar voor het eerst zagen, werkte ik samen met Kerns dochter”, vertelt Taylor aan de Britse site Mirror. “Ze was mijn beste vriendin en hij was op dat moment getrouwd. Ook ik had toen een relatie. Ik vond hem op het eerste gezicht een erg knappe man. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot oudere mannen. Hij vond me ook lief en er ontstond wat geflirt aan de bar.”

Jonge vrouw (27) trouwt met vader van beste vriendin - en nu gaan ze gezellig met z’n drieën op vakantie
Foto: Facebook

Schuldgevoel

Toch liep hun relatie in het begin niet van een leien dakje. “Amanda en ik waren al een jaar bevriend toen ik samen was met haar vader. Ik had dus wel een groot schuldgevoel en voelde me in het begin echt slecht. Maar naarmate de tijd verstreek, ben ik daarover geraakt. Ze weet dat ik altijd voor haar zal klaarstaan.”

Waarom Taylor voor de charmes van de 27 jaar oudere Kern gevallen is? “Hij is echt knap en ik bewonder hoe hij voor zichzelf zorgt. Hij is zo geleerd, intelligent en succesvol.”

Kern is gepensioneerd en de twee beseffen dat het mogelijk is dat hij sterft voor Taylor, op een moment dat ze misschien zelf nog heel wat toekomstplannen voor ogen heeft. “We hebben al een testament laten optekenen, niet meteen iets waar vrouwen van in de twintig zich normaal mee moeten bezighouden. Leuk was dat niet. Maar wie weet wat er morgen kan gebeuren? Voor hetzelfde geld sterf ik eerst, in een ongeluk of zo.”

Catherine Zeta-Jones

Door hun uitzicht en leeftijdsverschil wordt het koppel wel eens vergeleken met Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas, vertelt Taylor nog. “Ik denk dat die vergelijking meer voor mij opgaat dan voor hem. Ze hebben een gelijkaardig leeftijdsverschil. Zij is brunette en hij heeft een zilveren haardos. Maar Kern ziet er veel beter uit dan Michael Douglas.”

(lees verder onder de foto)

Jonge vrouw (27) trouwt met vader van beste vriendin - en nu gaan ze gezellig met z’n drieën op vakantie
Foto: Facebook

Naast vreemde blikken op vakantie heeft hun leeftijdsverschil nog maar één keer echt verwarring gezaaid. “Toen we ons huis in Californië verkochten, zei de notaris: je dochter moet dit formulier handtekenen. We schoten in de lach en Kern vertelde haar dat ik zijn echtgenote ben. De notaris voelde zich echt stom.”

Kern heeft ook nog een goede raad voor mensen in relaties met een groot leeftijdsverschil. “Als het je gelukkig maakt en er is een klik, dan zijn het alleen jouw zaken. De pot op met mensen die daar commentaar op hebben.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees