Feest in den Haenhout

Gouden huwelijksgeluk voor Michel en Francine

Feest in de Haenhout én in de raadzaal van het gemeentehuis, want Michel Kets (71) en Francine Clinckspoor (69) zijn 50 jaar in de echt verenigd. Michel was zijn leven lang aan de slag bij wegenwerken Vormezele, zijn echtgenote was dienster bij toenmalig burgemeester Williame.

Met Annick, Veronique en Wendy hebben ze drie dochters, met kleinkinderen Gwendolyn, Kelly en –jawel een jongen – Jesse is de familie ondertussen uitgebreid. Achterkleinkind Lilly zorgde vorig jaar voor het eerst voor een viergeslacht.
De jubilarissen Michel en Francine weten in hun pensioen nog ruim wat te doen: ze zijn beide sportief en fietsen het land rond op zoek naar mooie plekjes.  Voor de antwoorden op de vragen van de fietstochten kloppen ze al eens aan bij kinderen en kleinkinderen, want dat staat natuurlijk  niet in het reglement dat dat niet mag.  Meerdaagse trips en uitstapjes staan tegenwoordig op hun agenda, en in het verleden zetten ze zich ook jarenlang in voor de fantastische kermissen op Vissershoek. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio