Politie moet uitrukken voor halfnaakte minnaar op balkon

Politie moet uitrukken voor halfnaakte minnaar op balkon

Themabeeld Foto: Shutterstock

De politie van het Nederlandse IJsselland werd zondagochtend verrast door een bijzondere melding. Een vrouw belde helemaal overstuur omdat er plots een vreemde man op haar balkon stond en naar binnen wilde.

“Vanochtend vroeg werden collega’s gestuurd naar een flatwoning ergens in Capelle”, schrijft de politie op haar Facebookpagina. “Een melder was daar compleet in paniek, omdat er plots een vreemde man op haar balkon stond en naar binnen wilde. Hij zou naar eigen zeggen zojuist met een vuurwapen zijn bedreigd.”

Drie eenheden haastten zich naar de plaats van het onheil, maar eenmaal aangekomen bleek er iets anders aan de hand. “De man was helemaal niet bedreigd, maar op een haar na caught in the act (betrapt tijdens de daad, red.). Hij en de vrouw hadden er namelijk niet op gerekend dat de vriend iets vroeger dan gepland zou thuiskomen.”

“Hij vluchtte daarom met de broek op de knieën het balkon op en moest vervolgens aanschouwen hoe diezelfde vrouw door haar vriend het hof gemaakt werd. Uit angst om alsnog gesnapt te worden klom hij daarom met gevaar voor eigen leven over naar diverse andere balkons waar hij na ruim een uur bibberen in de kou door agenten binnen kon worden gehaald.”

De man gaf ook nog een tip mee aan de agenten: “Wat je dan ook doet, doe het veilig.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees