Jonge bestuurder (21) rijdt vijf geparkeerde wagens in de prak

Jonge bestuurder (21) rijdt vijf geparkeerde wagens in de prak

Het ongeval gebeurde op de Steenweg in Alken. Foto: jcr

Alken -

Zaterdagmorgen op de Steenweg in Alken heeft de 21-jarige Huseyin G. uit Alken vijf geparkeerde wagens plus de eigen wagen in de prak gereden. De man werd naar het Jessa ziekenhuis in Hasselt overgebracht maar is niet levensgevaarlijk gewond.

Zaterdagmorgen rond 5.30 uur heeft de 21-jarige Huseyin G. uit Alken op de Steenweg in Alken vijf geparkeerde wagens en zijn eigen wagen in de prak gereden. “De bestuurder was niet onder invloed. Mogelijk werd hij afgeleid door zijn gsm waardoor hij de controle over zijn stuur verloor en op de wagens crashte,” weet korpschef Maes.

Guido Windmolders is een van de vijf bewoners die zijn personenwagen, amper vier maanden oud, tot schroot herleid zag. “Ik was net uit bed toen ik een slag hoorde. Het was alsof er een bom was gevallen. Ik wist niet wat ik zag toen ik de voordeur opendeed. Het was een grote schroothoop van op elkaar gedeukte wagens recht voor mijn woning.”

De wagen van Guido was tot tegen zijn gevel geslingerd. “Er stond iemand naast de bestuurder die gestopt was en hulp ging bieden. De man heeft het slachtoffer uit zijn wagen geholpen. De jonge bestuurder bloedde een klein beetje aan zijn hand en is dan van het ongeval weggelopen naar het ouderlijk huis wat verderop in de straat.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees