Mode

Fabienne Chapot opent eerste winkel in ons land

Fabienne Chapot opent eerste winkel in ons land

Foto: Fabienne Chapot

Het Amsterdamse modelabel Fabienne Chapot, voordien bekend als Fab., heeft een eerste winkel geopend in ons land. In de vestiging in de Antwerpse Schrijnwerkersstraat zijn kleren, schoenen, handtassen en accessoires te koop.

Na Amsterdam heeft Fabienne Chapot nu een tweede winkel geopend en dat werd er meteen eentje in België. Modestad Antwerpen ging met de eer lopen. In de Schrijnwerkersstraat is een filiaal geopend van 70 vierkante meter groot waarin kleren, schoenen en accessoires aan bod komen. 

“Antwerpen is een modestad met een creatief karakter dat goed bij ons past, met vele mooie winkelconcepten. We hebben altijd al naar Antwerpen gewild, maar hebben gewacht op de juiste plek", zegt oprichter Fabienne Chapot in een persbericht.

Groei

In 2016 veranderde Fab. in Fabienne Chapot, toen al met de blik op de toekomst gericht en met zin voor expansie. De groei van het label stopt dan ook niet aan de Belgische en Nederlandse grens. Het wil de komende jaren ook vestigingen openen in Groot-Brittannië en Duitsland. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees