Dwars door Amerika (in Pulderbos)

Dwars door Amerika (in Pulderbos)

Wouter Deboot Foto: rr

Zandhoven - U kent hem misschien van Iedereen Beroemd, maar dinsdag 23 oktober is Wouter Deboot te gast in Pulderbos met zijn avonturen uit 'Dwars door Amerika'.

De Vlamingen kennis laten maken met het echte Amerika en een ander beeld van de VS laten krijgen dan hetgeen we doorgaans op TV zien: dat was het doel van Wouter Deboot.  
 
Via The Trans America Bicycle Trail fietste Wouter Deboot 6800 km dwars door Amerika. Hij sprong op het strand van Yorktown op de fiets, reed door natuurreservaten en doorkruiste het hele land tot aan de Pacifische Oceaan. Wouter Deboot heeft 6.800 kilometer door Amerika gefietst, op zoek naar mooie verhalen.  
 
Zijn ontmoetingen heeft hij vastgelegd op camera en die werden in een 40-tal afleveringen vertoond in ‘Iedereen Beroemd’ op Eén. Een tocht van twee keer anderhalve maand.  
 
Deze maandenlange fietstocht ‘Dwars door Amerika’, die hij voor het reportagemagazine ‘Iedereen beroemd’ ondernam, heeft meer opgeleverd dan een stevig paar kuiten, fraaie televisiemomenten en een gelijknamig boek. Op dinsdag 23 oktober is Wouter op uitnodiging van Davidsfonds Zandhoven te gast in het gemeentezaaltje van Pulderbos aan Dorp, vanaf 20u. Iedereen is welkom voor dit avontuurlijk Amerika-bad.
  
 
Deelname: € 6,-/€ 9,- (met/zonder DF-cultuurkaart) 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio