Finalereis Miss België begint met traantjes

Finalereis Miss België begint met traantjes

Bij de eerste opdracht, samen een groepsfoto maken, liep het al mis toen sommige finalisten tot wel drie kwartier te laat waren. Foto: Kevin Swijsen

Het resultaat mag er zijn, maar deze foto kostte bloed, zweet en vooral ... tranen. Bij aankomst van de dertig finalisten van Miss België in het vijfsterrenhotel Barut Lara in het Turkse Antalya was de eerste opdracht een groepsfoto maken in bikini. Afspraak om 15 uur Turkse tijd, en daar ging het al meteen fout. De laatste tien finalistes daagden op met zo’n kwartier tot drie kwartier vertraging.

Stiptheid is nochtans een kwaliteit die hoog aangeschreven staat bij organisatrice Darline Devos, die het al meteen flink op de heupen kreeg. De kandidate die als dertigste en laatste opdook, kon haar tranen niet bedwingen en dacht al dat het concours voor haar voorbij was. “Maar we vergeten wat vandaag gebeurd is”, klonk Devos ’s avonds al wat milder.

Hier worden de finalistes gewikt en gewogen. De groep blijft nog tot en met zondag aan de Turkse rivièra. Naast de fotoshoots staan er sportieve proeven, maar ook een België-quiz, de verkiezing van Miss Beach en een galashow voor de hotelgasten op het programma.

LEES OOK.Van “mijn papa is 96 jaar” tot “ik rijd met de tractor”: deze dames strijden voor de felbegeerde titel van Miss België 2019

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees