‘Dancing with the The Stars’ zet relatie onder hoogspanning voor Pommelizio: “Ik moet heel veel op mijn tanden bijten”

“Passioneel en intiem dansen.” Dat moet Fabrizio nog leren, zo klonk het in ‘Dancing With The Stars’. Maar laat daar nu net het dansschoentje wringen. Want de ‘Temptation’-verleider heeft zich net verloofd met zijn Pommeline. En die voelt de jaloezie opborrelen, elke keer wanneer ze haar lief in de armen van de knappe Margot Weeda ziet. Pommelizio geeft het dan ook toe in ‘Dag Allemaal’: ‘Dancing With The Stars’ zet hun relatie onder druk.

“Het was efkes slikken, ja. Het was ook raar om dat inleidend filmpje te zien. Dat is opgenomen in een periode waarin ik mij heel slecht voelde, waardoor ik erg jaloers lijk en ik Fabrizio zijn deelname niet gun. Maar ik had nood aan mijn vriend en Fabrizio was toen net heel vaak weg om te repeteren”, aldus Pommeline, ook een verleidster in ‘Temptation’ geweest.

“Ik moet heel veel op mijn tanden bijten nu”, vult Pommeline aan, die voelt hoe zwaar de stress en tijdsdruk is voor hun relatie. Al hoopt ze wel dat Fabrizio wint. Ondertussen blijft ze “gezond jaloers”, zo zegt ze zelf. “Het blijft raar om hem met een andere vrouw te zien dansen, maar ik vertrouw hem wel voor de volle honderd procent.”

Fabrizio wil wel nog een inniger contact met danspartner Margot Weeda. “Zo passioneel en intiem dansen met een andere vrouw is voor mij nog wel raar. Dat is een werkpuntje”, reageert hij in Dag Allemaal. Al zag hun vurige paso doble er al redelijk pittig uit...

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees