Celebs

Amy Schumer is zwanger van haar eerste kindje

Amy Schumer is zwanger van haar eerste kindje

Foto: Isopix

Amy Schumer (37) en haar man Chris Fisher (38) verwachten een eerste kindje. Dat maakte de Amerikaanse comedian en actrice op een bijzondere manier bekend via Instagram.

Geen foto van een bolle buik of een eerste echo bij Amy Schumer, ze kondigde aan dat ze zwanger is via haar goede vriend en journalist Jessica Yellin van News Not Noise. Die deelde op Instagram Stories een lijst van alle politici per staat waar je volgens Schumer op moet stemmen tijdens de Midterms die er aan zitten te komen. Helemaal onderaan bengelde de mededeling "Ik ben zwanger-Amy Schumer".

Voor verder babynieuws verwees de actrice opnieuw naar de Instagramaccount van Yellin en deelde een foto prins Harry en Meghan Markle waarbij ze hun hoofden had ingeruild voor het hare en dat van haar man Chris. In een mededeling in The Times maakte ze ook nog een grapje over haar zwangerschap. "Chris en ik zijn door het dolle heen en bijna zeker dat hij de vader is. Ik kijk er naar uit om de concurrentie met Meghan aan te gaan."

Het goede nieuws komt er zo'n acht maanden nadat Amy en chef-kok Chris elkaar het jawoord hadden gegeven op het strand in Malibu. 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees