Food

Dit restaurant voor liefhebbers van avocado’s komt naar België

Dit restaurant voor liefhebbers van avocado’s komt naar België
Verlekkerd op avocado’s? Dan kun je een nieuw favoriet adres opslaan in je gps. The Avocado Show, een Amsterdams concept dat focust op fotogenieke gerechten met avocado, opent heel binnenkort een eerste vestiging in ons land.

Van avocado pannenkoeken, avocado eggs benedict, avocado toast, avocado burgers, salades en cocktails met de vrucht: vanaf eind november zal je alles kunnen proeven in de Brusselse Anspachlaan, nummer 66. In het restaurant, dat twee verdiepingen krijgt en over een terras zal beschikken, zal je zowel terechtkunnen voor ontbijt, brunch, lunch en diner. Geen tijd? Dan kun je de bestelling ook gewoon meenemen.

Dit restaurant voor liefhebbers van avocado’s komt naar België
Foto: IG

Sinds de opening van eerste adresje haalden oprichters Ron Simpson en Julien Zaal de pers in meer dan zestig landen. Ze maken er een prioriteit van om te werken met duurzaam en sociaal verantwoord geteelde avocado’s. Meer informatie (en foto’s om te watertanden) vind je via theavocadoshow.com Wie geen geduld heeft, kan al terecht in de Amsterdamse vestiging in de Daniel Stalpertstraat 61 HS. LEES OOK: Amsterdam heeft nu ook een avocadowinkel

Corrigeer