Mode

Clouds of Fashion wordt overgenomen door ZEB

Clouds of Fashion wordt overgenomen door ZEB

Foto: Blog Laurentine van Landeghem

Clouds of Fashion-oprichter Laurentine van Landeghem heeft in een persbericht en blogpost bekendgemaakt dat haar label wordt overgenomen door de multimerkenwinkel ZEB. Het label heeft winkels in Gent en Antwerpen. Die zullen samen met de webshop sluiten.

Clouds of Fashion begon in 2013 als een blog, maar Laurentine van Landeghem wist het uit te bouwen tot een eigen modemerk. Aan die weg alleen komt nu een einde. "Dit betekent dus dat de COF-winkels in Antwerpen en Gent en de webshop hun deuren zullen sluiten. The end of an era. Maar vooral het begin van een nieuw hoofdstuk", klinkt het op haar blog

“Met Clouds of Fashion zoveel mogelijk mensen bereiken, dat was de doelstelling. COF krijgt bij ZEB de kans om in sneltempo beschikbaar te zijn in maar liefst 68 winkelpunten. Hierdoor kan ik me focussen op wat me het meest gelukkig maakt,” zegt van Landeghem nog. Ze blijft wel als creatief directeur aan de slag. 

De collecties zullen vanaf 2019 verwerkt worden in het aanbod van de multimerkenwinkel ZEB. "Met een bruisende persoonlijkheid als Laurentine aan boord van ZEB hopen we ons merk verder uit te dragen”, reageert CEO Luc van Mol.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees