Celebs

Amy Schumer deelt herkenbaar beeld voor zwangere vrouwen

Amy Schumer deelt herkenbaar beeld voor zwangere vrouwen

Foto: Isopix

Amper een dag nadat ze had bekendgemaakt dat ze zwanger is, deelde Amy Schumer een foto van zichzelf boven het toilet. Ze lijdt aan ochtendmisselijkheid, iets waar ongeveer 80 procent van de zwangere vrouwen mee af te rekenen krijgt. Een herkenbaar beeld dus voor velen onder hen.

Amy Schumer is zwanger en iedereen zal het geweten hebben. De comedian en actrice stuurt echter geen gewone zwangerschapsberichten vanop een roze wolk de wereld in, nee ze kiest voor de werkelijkheid met een komische noot. Zo deelde ze een dag nadat ze had bekendgemaakt dat ze zwanger is een foto van zichzelf, naakt en hangend boven de toiletpot. Ochtendmisselijk.

In een eerste bericht vergeleek ze zichzelf al met Meghan Markle, die ongeveer even ver is in haar zwangerschap als haar. En ook bij de nieuwe foto deed ze dat. "Vandaag is Markle in Fiji #hetzelfde", klinkt het ironisch op Instagram Stories. Een verwijzing naar de Duchess die momenteel in Fiji verblijft. Onderaan volgt het al even ironische 'Milf (Mom I'd Like to Fuck) alert'. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees