Ouders eren doodgeboren zoontje met muziekfestival

© tvw

Jens De Meyer en Sofie Verhelst organiseren op 10 november het muziekfestival Aarsele In De Wolken om hun doodgeboren zoontje Tibo te eren. De opbrengst gaat naar de vzw Boven De Wolken, die gratis foto’s komt nemen van sterrenkindjes.

tvw

Tibo De Meyer kwam op 19 januari ter wereld na een zwangerschap van 38 weken. Alles leek perfect te verlopen, tot 17 januari. “Toen ik me die nacht draaide, viel het me op dat Tibo niet meedraaide zoals hij gewoonlijk deed. Ik was nog niet in paniek, maar ging voor alle zekerheid naar de huisarts. Zij stelde geen hartslag meer vast”, vertelt Sofie. “In het ziekenhuis werd een echo genomen. We wisten meteen hoe laat het was. De gelaatsuitdrukking van de gynaecoloog zei genoeg.”

De ouders vonden troost via de vzw Boven De Wolken, die gratis sterrenkindjes komt fotograferen. “Die foto’s zijn bijna onze enige herinneringen aan Tibo, waardoor we blijvend een beeld van hem kunnen vormen. Ze zijn enorm gedetailleerd en zoomen in op details die een buitenstaander niet ziet. Uit dankbaarheid bedanken we de vzw met het muziekfestival Aarsele In De Wolken, die kadert in De Warmste Week.”

Die gaat door op zaterdag 10 november vanaf 18.15 uur. Staan onder andere op het podium: kinderpopduo BlitZ, Yves Deruyter, Sergio en Dimitri Wouters, Royalty Busters, Flying Rhinos en The Alchemist. De toegang is gratis.

www.aarseleindewolken.be en www.facebook.com/tibo.in.de.wolken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus