Ross een dief? Ster uit ‘Friends’ komt zelf met bewijs dat hij het niet was

Links de verdachte, rechts David Schwimmer. Video: Twitter

Een opsporingsbericht van de politie van Blackpool, een plaatsje in Engeland, heeft woensdag wereldwijd de aandacht getrokken. De reden: de man op de beelden leek verdacht goed op David Schwimmer, die Ross speelde in ‘Friends’. Om zijn onschuld te bewijzen, heeft de acteur nu zelf hilarisch videomateriaal online gegooid. Tot grote hilariteit van zijn fans.

De politie van Blackpool verspreidde het opsporingsbericht na een diefstal. “Wie herkent deze man?”, vroegen de speurders op de Facebookpagina. “We willen hem spreken in verband met een diefstal.”

En of mensen hem herkenden. De verdachte leek immers als twee druppels water op Ross Geller uit de legendarische sitcom ‘Friends’. De reacties lieten dan ook niet lang op zich wachten. “Laat hem met rust. Hij is opgegroeid met Monica. Als hij niet snel at, at hij niet”, reageerde iemand grappend.

LEES OOK. Politie vraagt of iemand deze dief herkent, de reacties stromen binnen

Onschuld bewijzen

Ook de speurders zagen de duizenden reacties. Zij meldden al snel dat ze wel degelijk bevestiging hadden dat David Schwimmer op het moment van de feiten in Amerika was.

Maar om zeker te zijn, liet de acteur woensdag ook zelf nog van zich horen. Op Twitter postte hij een hilarisch videootje waarop hij te zien is met zijn handen vol blikjes bier in een supermarkt in New York, exact zoals de verdachte te zien was in het opsporingsbericht.

“Agenten, ik zweer dat ik het niet was”, schreef David Schwimmer. “Zoals je kan zien was ik in New York. Aan de hardwerkende politie van Blackpool: veel succes met het onderzoek.”

Op het videootje kwamen woensdagavond al duizenden reacties, inclusief verwijzingen naar iconische momenten uit de reeks.

Ross een dief? Ster uit ‘Friends’ komt zelf met bewijs dat hij het niet was
Foto: Twitter
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees