Mode

Rihanna gaat zelf uit de kleren voor haar lingeriemerk

Rihanna gaat zelf uit de kleren voor haar lingeriemerk

Foto: Isopix

De nieuwste collectie van haar lingerielijn Savage x Fenty, die presenteert Rihanna (30) gewoon op zichzelf. Aan een flinke portie zelfvertrouwen in elk geval geen gebrek.

Rihanna lanceerde eerder dit jaar haar eigen lingerielijn onder de naam Savage x Fenty, en voor de catwalkshow op de modeweek in New York selecteerde ze zorgvuldig vrouwen met allerhande maten. De popster kwam in het laatste jaar zelf heel wat kilootjes bij, maar aan zelfvertrouwen heeft ze nog niets ingeboet.

Om dat te bewijzen, ging ze zelf uit de kleren voor de nieuwste campagnefoto's voor haar lingerlielijn Savage x Fenty. Ze poseert in een witte kanten beha en een bijpassend slipje. In een bijhorend, sensueel filmpje wordt ze geflankeerd door een resem andere modellen, terwijl zij in een bruidsluier alles gadeslaat. 

Jojogewicht

In augustus nog deed Rihanna in Vogue een boekje open over haar jojogewicht. "Ik trek binnenkort weer de fitness in, maar je moet gewoon met jezelf kunnen lachen", vertelde ze toen. "Ik weet zelf wel wanneer ik wat zwaarder ben of net wat ben afgevallen. Ik accepteer alle lichamen. Ik ben niet gebouwd zoals een Victoria's Secret-meisje, maar ik voel me toch mooi en straal zelfvertrouwen uit in lingerie." En of.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees