Christoff over bijzonder huwelijksaanzoek: “Mijn eerste twee aanzoeken waren mislukt”

Christoff over bijzonder huwelijksaanzoek: “Mijn eerste twee aanzoeken waren mislukt”

Verbazing alom toen schlagerzanger Christoff (42) eerder deze maand zijn vijftien jaar jongere vriend Ritchie ten huwelijk vroeg, live op de Duitse tv en voor honderdduizenden kijkers. In Dag Allemaal onthult de Christoff deze week dat twee eerdere aanzoeken waren mislukt én dat er een noodscenario klaarlag.

“Vier maanden ben ik bezig geweest met de planning”, vertelt Christoff aan het weekblad. “Ik wou het eerst op m’n verjaardag vragen, in juni. We hadden toen twee weken vakantie in Marbella. Maar toen meldde Jan Smit dat we op mijn verjaardag verwacht werden voor een tv-show in Oostenrijk.”

“Ik wou het dan enkele dagen eerder vragen, tijdens een etentje op het strand, heel romantisch. Maar op de dag zelf kwam er mist opzetten”.

En dus ging Christoff uiteindelijk op 20 oktober op de knieën, tijdens een live-uitzending van het Schlagerboom-festival.

(lees verder onder de video)

Noodscenario

Christoff liet niets aan het toeval over, vertelt hij verder aan Dag Allemaal. “Er lagen drie scenario’s klaar. Eentje voor als alles zou verlopen zoals gepland, eentje voor als we Ritchie niet op het podium zouden krijgen en dan nog eentje voor als hij ‘nee’ zou antwoorden.”

Wat er dan gebeurd zou zijn in dat laatste geval? “Dan zouden we heel snel terug overschakelen op muziek. Pijnlijk natuurlijk, maar het kon niet anders.”

LEES OOK. Christoff vraagt vriend live op tv ten huwelijk

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees