Celebs

Justin Timberlake openhartig over zijn liefdesleven in boek

Justin Timberlake openhartig over zijn liefdesleven in boek

Foto: ISOPIX

De Amerikaanse artiest Justin Timberlake heeft een boek geschreven. In ‘Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me’ geeft hij een inkijk in zijn privéleven, zo vertelt hij onder meer hoe hij zijn vrouw Jessica Biel heeft leren kennen.

Voor Justin Timberlake begon alles met de Amerikaanse kindershow The Mickey Mouse Club, waar ook Britney Spears en Christina Aguilera deel van uitmaakten. Na de show maakte hij wereldwijd faam als de zanger van boyband *Nsync en na relaties met verschillende beroemdheden, onder wie Britney Spears en Cameron Diaz, leerde hij zijn huidige vrouw Jessica Biel kennen. Hij was meteen onder de indruk van de actrice, maar het duurde even voor ze een koppel werden.

Telefoonnummer

“Toen ik haar ontmoette, was het niet te ontkennen hoe mooi ze is. We waren op een verrassingsfeest in Hollywood en stonden in een groep mensen. Ik maakte een droge, sarcastische opmerking. Niemand lachte, behalve zij. Ze lachte, Opeens zag ik het.” Hoewel Timberlake al helemaal in de ban was van de filmster, hield hij zichzelf in om haar nummer te vragen. “Het was niet het juiste moment”.

Justin Timberlake openhartig over zijn liefdesleven in boek

Leven veranderd

Pas toen een van Biel haar vrienden vroeg om naar een concert van Timberlake te gaan kijken, raakten de actrice en de popster aan de praat. Na de show stapten ze samen in de tourbus en maakten ze grapjes. Timberlake schrijft dat hij uiteindelijk haar nummer vroeg en met haar begon af te spreken. “Na een paar dates konden we niet anders dan toegeven dat we heel verliefd op elkaar waren.”

Vandaag heeft Biel nog steeds een enorme invloed op het leven van de ‘Sexy Back’-zanger. “Ik heb zoveel bewondering voor haar, vooral omdat ik haar nu als de moeder van mijn zoon beschouw. Maar ik had al veel eerder bewondering voor haar. Ze is een goede schrijfster, een dichter eigenlijk. Ze is een geweldige actrice, ze is grappig. En ze is een van de meest geduldige mensen die ik ooit heb ontmoet ... Ze heeft mijn leven veranderd.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees