Mode

Modefotograaf Willy Vanderperre brengt eigen kledingcollectie uit

Modefotograaf Willy Vanderperre brengt eigen kledingcollectie uit

Willy Vanderperre, Elizabeth Olsen en Raf Simons. Hij is de vaste fotograaf van die laatste. Foto: Isopix

De Belgische modefotograaf Willy Vanderperre brengt normaal het werk van anderen in beeld, maar mocht op vraag van de Antwerpse boetiek Vier nu ook zelf een kledingcollectie uitwerken.

Fans van de Belgische modefotograaf kunnen dat nu ook laten blijken uit hun outfitkeuze. Willy Vanderperre heeft zijn eigen T-shirts, hoodies en een aantal accessoires uitgebracht, in samenwerking met de Antwerpse boetiek Vier. De minicollectie werd genoemd naar zijn favoriete stad, en de kleuren zijn een verwijzing naar de Belgische vlag.

Vanderperre, een West-Vlaming die na zijn studies aan de Antwerpse Modeacademie daar is blijven plakken, liet ook beelden van vier belangrijke plaatsen en gebeurtenissen verwerken in de prints, zijnde het Stadspark, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, The Power of Theatrical Madness van Jan Fabre en een beeld uit zijn eigen debuutfilm 'Naked heartland'.

Beperkte oplage

De kledingstukken zijn slechts in een beperkte oplage beschikbaar tot het einde van het jaar in zeven boetieks wereldwijd. Het enige Belgische verkooppunt is Vier, daarnaast is de kleding ook terug te vinden bij The Broken Arms in Parijs, Slam Jam in Milaan en Dover Street Market in Londen, New York, Los Angeles en Tokio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door willyvanderperre (@willyvanderperre) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door willyvanderperre (@willyvanderperre) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees