Signeersessie in fanshop KAA Gent

FOTO. Buffalofans shoppen met Chuk, Chak en Birger Verstraete

Een buitenkansje voor de Buffalofans midden in de herfstvakantie, voor wie op de fandag verloren liep in de drukte: drie van de blauw-witte helden, Birger Verstraete, Roman Yaremchuk en Giorgi Chakvetadze - ook wel bekend als het duo Chuk en Chak - signeerden deze namiddag in de fanshop van KAA Gent. Geen overrompeling, maar wel af en toe file staan voor een handtekening, een selfie en een ouderwetse foto.

"Gisteren was een serieuze uitschuiver, maar we hebben er toch vertrouwen in dat ze vlug de draad van de voorbije weken weer opnemen. De nieuwe trainer Jess Thorup heeft ons door zijn aanpak en zijn uitstraling wel al kunnen overtuigen"; het was de meestgehoorde commentaar in de signeerfile. "Nie neute en vooral nie pleuje" dus, de KAA Gent-fans zijn ervan overtuigd dat de helden zaterdag de drie punten weer in de Ghelamco Arena houden, ondanks het slappe vertoon van dinsdag. "Niet genoeg boterhammen gegeten precies", werd er gegniffeld. 

Gegniffel ook bij Birger Verstraete en zijn maats, toen zij Buffalobabe 2019 Célestine Angenon zagen aanschuiven. "A real Buffalobabe, I swear it", fluisterde Birger zijn verbaasde ploegmakkers Chuk en Chak toe. Samen met eerste eredame Laura Van Steenberge wachtte het charmante uithangbord van de Buffalo's geduldig haar moment af voor een foto. Binnenkort zijn beide ook, met sjerp, te zien op de Gentse Winterfeesten, vertelden ze. Birger Verstraete kreeg tientallen keren de vraag voorgeschoteld hoe het met zijn blessure was, en wanneer we hem weer op het veld mochten verwachten. "Alles evolueert goed, ik hoop er snel weer bij te zijn", klonk het evenveel keer.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio