Hap en Tap. Hapje met brie geitenkaas, bresaola en geroosterde pompoen (3 varianten)

Hap en Tap. Hapje met brie geitenkaas, bresaola en geroosterde pompoen (3 varianten)

Foto: Myriam Minne

Lochristi - Een van de leuke dingen aan het weekend, is dat we op het gemak kunnen aperitieven. Geen huiswerk na te kijken, geen kinderen naar balletles of voetbaltraining te brengen,... maar alle tijd voor een drankje en hapje op de bank. Eentje dat bij iedereen, groot en klein, in de smaak zal vallen is dit hapje met brie geitenkaas, bresaola en pompoen. Warm in de vorm van een kleine pizza of koud als toastje, dit mini-gerechtje heeft alles om te scoren: zachte brie, zoete pompoen en vijg, zoute ham en frisse granaatappelpitten.

Het recept vind je op www.Hap-en-Tap.be

Fijn weekend!
Myriam

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio