Van een originele ‘vrijgezellendag’ gesproken! Bert Van Lerberghe ‘moet’ starten in Koppenbergcross

Van een originele ‘vrijgezellendag’ gesproken! Bert Van Lerberghe ‘moet’ starten in Koppenbergcross

Het was een vreemd zicht, Bert Van Lerberghe aan de start van de Koppenbergcross in Oudenaarde. Dat was het orginele cadeau van zijn trainingsmakkers voor zijn ‘vrijgezellendag’.

Het cadeau kwam uit de fantasie van Melkerie-trainingsmakkers, een groep renners met onder meer Yves Lampaert, Tim Declercq en Jens Debusschere. Van Lerberghe dacht dat de uitstap naar Oudenaarde zich zou beperken tot een klassiek rondje drinken maar schrok zich een hoed toen hij een uur voor de start vernam dat hij effectief was ingeschreven voor de wedstrijd. Twee rondjes hield de Cofidis-renner het vol, daarna gaf hij zichtbaar vermoeid de pijp aan Maarten.

Van Lerberghe stapt in april van volgend jaar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Sien, zijn vrijgezellendag was er alvast eentje om nooit te vergeten. Het koppel verwacht trouwens in december hun eerste kindje.

Corrigeer

DE DIGITALE WIELERGIDS

Klik hier

nb-logo


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.