Twee dodelijke slachtoffers op een dag

De wagen vloog over een verkeerseiland, ramde een boompje en een verkeersbord en kwam tot stilstand in de berm. Foto: mvl

Asse / Affligem / Anderlecht / Oudenaken / Sint-Pieters-Leeuw -

Allerheiligen werd een zwarte dag in onze regio, want er vonden twee dodelijke ongevallen plaats. Op de Brusselbaan (N9) in Hekelgem kwam donderdagochtend omstreeks 7 uur de 29-jarige Oscar Avila uit Asse om het leven. In Ruisbroek overleed een man uit Anderlecht.

Oscar Avila woonde in Asse en was voorheen actief bij voetbalclub Asse-Zellik. Hij stond er bekend als een zeer faire speler en een toffe kerel. Eerder op de avond was hij nog op een feestje met vrienden.

Motorrijder komt om

Enkele uren daarvoor was er ook op de buitenring in Ruisbroek een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Woensdagnacht, omstreeks 3.30 uur, werd ter hoogte van de oprit van het tankstation een motorrijder aangetroffen achter een betonnen blok. Voor het slachtoffer, een vijftiger uit Anderlecht, kwam alle hulp te laat. De omstandigheden van het ongeval en het exacte tijdstip dat de dramatische feiten zich afspeelden, zijn onbekend. De hulpdiensten gaan er op het eerste gezicht van uit dat de man daar mogelijk al even lag.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio