Met ‘Goal’ is er weer sport op Radio Tequila

Met ‘Goal’ is er weer sport op Radio Tequila

Emile Wallays brengt de sport terug op Radio Tequila. Foto: LEZ

Deinze / Nevele / Zulte / Aalter - Op zondag 4 november om 9 uur ’s morgens start een nieuwe radioshow op Radio Tequila 106.2 FM en 107.8 FM. Het is een gloednieuw sportprogramma, waarbij de nadruk zal liggen op het sportnieuws en de sportbeleving in Deinze en brede omstreken. Emile Wallays, eerstejaarsstudent journalistiek, zal dit sportuurtje presenteren.

Emile Wallays, 18 jaar, heeft al van kinds af een grote passie voor sport en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn grootvader heeft hem de microbe helemaal doorgegeven. Emile heeft daarnaast de opleiding ‘Radio’ gevolgd aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Deinze, gegeven door Brecht Vanmeirhaeghe. In deze opleiding leerde hij de kneepjes van het vak en is de passie voor de radio en het radio-maken echt gegroeid.

Daarnaast is Emile actief in de scouts van Deinze, waar hij leider is van de Welpentak, allemaal jongens van het derde tot het vijfde leerjaar.

Emile Wallays zal achter de schermen worden bijgestaan door Jeffrey Hanssens (18), ook eerstejaars Journalistiek aan Howest. Net als bij Emile, is de passie voor sport al van kleins af aan aanwezig bij Jeffrey.

Afstemmen voor ‘Goal’ op FM 106.1 voor de regio Deinze en op FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook gewoon luisteren via de website, www.radiotequila.be .

En blijf daarna gerust gewoon plakken, want dan volgt er twee uur Up To Date met altijd weer interessante gasten uit de regio. Mieke Roelens heeft het over de voordracht “Achter glas”, georganiseerd door VELT op 12 november. Johan De Smet, voorzitter van de Deinse Stedelijke Sportraad en verantwoordelijke van de Driesjes, de G-ploeg van Sparta Petegem, komt de 5de G-cup Stad Deinze" op 11 november voorstellen. Glen Van Parys bracht in september zijn debuutsingle 'Morgen' rond dementie uit, een positieve song die een ondersteunende boodschap brengt voor iedereen uit het entourage van de persoon met dementie staat. Zangeres Ingeborg is meter van de single. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio