Toplaag asfalt wordt vernieuwd in Leihoekstraat en Groeneweg

Zulte - Een deel van de Leihoekstraat in Machelen en de Groeneweg in Olsene krijgen eerstdaags een nieuwe bovenlaag.

Er zal een nieuwe toplaag asfalt worden aangelegd tussen Leihoekstraat huisnummer 64 en het kruispunt Leihoekstraat/Vaartstraat in Machelen. Er wordt een omleiding voorzien via de Vaartstraat en Petegemstraat.

Er zal tegelijk ook een nieuwe toplaag asfalt worden aangelegd in de Groeneweg in Olsene, op het stuk tussen het kruispunt met de Meylegemstraat en het kruispunt met de Ponteputstraat. Ook het kruispunt van de Ponteputstraat, ter hoogte van huisnummer 10, krijgt een nieuw jasje. Een omleiding wordt hier voorzien via de Bauterstraat, de Vossenholstraat en de Karreweg.

Beide wegeniswerken zullen worden uitgevoerd, als het weer het toelaat, tussen maandag 5 november en vrijdag 16 november. De vermoedelijke startdatum is voorzien op maandag 5 november voor de Groeneweg en woensdag 7 november voor de Leihoekstraat.

Vanaf het ogenblik dat de weg zal worden opgebroken, vraagt het gemeentebestuur de huisvuilzak, PMD-zak, papier en karton te verzamelen aan het begin of einde van de werfzone en dat ten vroegste om 18 uur de dag voor de ophaling.

Beide werken zullen worden uitgevoerd door de firma Van Robays, Rijksweg 131 in Machelen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio