Voor wie niet kan wachten: drie fragmenten gelost van nieuwste ‘Fantastic Beasts’-film

Voor wie niet kan wachten: drie fragmenten gelost van nieuwste ‘Fantastic Beasts’-film Video: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Voor de fans van de ‘Fantastic Beasts’-films is het aftellen naar 16 november. Dan komt namelijk ‘The Crimes of Grindelwald’ in de bioscoopzalen. In de aanloop naar de première van de spin-off op de Harry Potter-franchise heeft Warner Bros. Pictures alvast drie nieuwe fragmenten gelost, en die doen de torenhoge verwachtingen bij de fans alleen maar stijgen.

De film geldt als vervolg op ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, het eerste deel van de reeks die in 2016 uitkwam. Net als toen neemt Eddie Redmayne ook ditmaal de rol van Newt Scamander op zich, maar ook andere topacteurs en -actrices passeren de revue. Zo behoren ook Ezra Miller, Katherine Waterston, Jude Law en Johnny Depp tot de cast.

Laatstgenoemde speelt overigens Gellert Grindelwald, die in de eerste film door MACUSA werd gearresteerd, maar nu is ontsnapt. Zijn doel: tovenaars laten heersen over de niet-magische bevolking. Aan Newt Scamander de taak om hem te stoppen. De regie van de fantasyfilm was, net als bij het eerste deel, in handen van David Yates.

Video: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Video: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees