Ex-deelneemster Big Brother kiest voor carrièreswitch

Ex-deelneemster Big Brother kiest voor carrièreswitch

Heidi Zutterman is nog op zoek naar een grootkeuken om haar bedrijf uit te breiden. Foto: credit

Blankenberge -

In 2003 was ze nog een hele tijd op de televisie te zien als deelneemster van de realityshow Big Brother, tegenwoordig staat Heidi Zutterman (41) achter de kookpotten in de keuken. Sinds kort kookt en levert ze in hoofdberoep gezonde maaltijden aan huis.

Heidi Zuttermans bedrijfje heet Healthy Go. Op dit moment staat het hele project nog in de startblokken, want Zutterman kookt in haar eigen keuken. “Drie keer per week maak ik zo'n 20 maaltijden en 20 liter soep”, zegt de onderneemster, die van opleiding ook gezondheidscoach is. Momenteel volgt ze ook een ondernemersopleiding. “In de toekomst wil ik ook workshops en individuele coaching geven over het aspect gezondheid. Graag zou ik nog een grootkeuken vinden waar die workshops dan kunnen plaatsvinden. Ik wil een breed gamma met verschillende dingen rond gezondheid brengen. De maaltijden blijken alvast een schot in de roos.”

Vrijdag stond alvast tortilla van pompoen, pastinaak, romanesco, biologische etjes en kip op het menu. Er werd ook paddenstoelensoep geserveerd. Voor een maaltijd betaal je tussen de 9,5 en 12,5 euro. Die wordt netjes aan je deur geleverd. “Mijn porties zitten meestal rond de 700 gram, dus daarmee heb je zeker gegeten”, zegt Zutterman nog.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio