Food

OVERZICHT. Dit zijn de beste restaurants in jouw buurt volgens Gault&Millau

De zestiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat dit jaar meer dan 1.400 adressen, waaronder 240 nieuwe restaurants en POP-zaken. Bekijk hier de lijst met alle adressen in uw buurt.

Peter Goossens en zijn restaurant ‘Hof Van Cleve’ staan voor het zestiende jaar op rij, vanaf het ontstaan van de culinaire gids, helemaal bovenaan de ranking. Het is de vierde keer dat de chef de plaats deelt met het Brusselse ‘Bon-Bon’ van Christophe Hardiquest.

LEES OOK. Sergio Herman en Kobe Desramaults zitten hem op de hielen, maar Peter Goossens blijft onklopbaar in Gault&Millau

‘L’air du temps’ van Sang-Hoon Degeimbre is het enige restaurant van het land dat een score van 19 op 20 haalt en de twee chefs op de hielen zit. Maar ook Sergio Herman en Nick Bril van The Jane en Kobe Desramaults van Chambre Séparée koken hun weg verder naar de top en behalen 18 op 20.

Zoek je liever de score van een specifiek restaurant op in een tabel? Dat kan onder de kaart. 

 

Corrigeer