Starbucks deelt morgen gratis koffie uit in Antwerpen-Centraal (en niet alleen daar)

Starbucks deelt morgen gratis koffie uit in Antwerpen-Centraal (en niet alleen daar)

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Antwerpen -

Gratis koffie? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wie dinsdag langs de Starbucks in Antwerpen-Centraal passeert, mag wel degelijk een gratis beker verwachten. Dat bevestigt marketingspecialist Dana Van Hullebusch van de Antwerpse Starbucks aan Het Nieuwsblad Online. De opvallende actie gaat razendsnel viraal op sociale media en dat heeft gevolgen.

Eigenlijk is het één groot verjaardagscadeau. Starbucks bestaat immers tien jaar en bij de heropening van het filiaal in Antwerpen-Centraal deelt het bedrijf opvallende geschenken uit. “Elke klant die bij ons passeert, krijgt een gratis caramel macchiato, latte of cappuccino”, bevestigt Van Hullebusch aan Het Nieuwsblad Online. En dat van 6 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds. Hou er dus wel rekening mee: de dag beginnen met een gratis ‘zwarte koffie’ is niet mogelijk.

Wie niet helemaal tot in Antwerpen komt, heeft ook geluk. “In alle andere winkels van Starbucks kunnen klanten met wat geluk een gouden sticker op hun beker krijgen. De uitverkorene krijgt een gratis hervulbare beker”, klinkt het. Zolang de voorraad strekt, natuurlijk, want elke winkel heeft maar 150 bekers om uit te delen. “Bij sommige filialen maakt elke klant kans, bij andere misschien één op de drie.”

De opmerkelijke actie van Starbucks gaat razendsnel viraal op het internet, en dat beseffen ze ook in de Antwerpse vestiging. “Wij verwachten absoluut een stormloop in Antwerpen-Centraal. We hebben meer personeel voorzien, hangen ballonnen buiten en hebben een deejay geregeld. Alles voor een feestelijke morgen”, besluit Van Hullebusch.

Corrigeer

MEER NIEUWS