Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

BÚN Bar en Restaurant tweeënhalve maand na opening al bekroond: “Als ik niet rechtstond, ik was van mijn stoel gevallen”

BÚN Bar en Restaurant tweeënhalve maand na opening al bekroond: “Als ik niet rechtstond, ik was van mijn stoel gevallen”

Foto: was

Antwerpen -

BÚN Bar en Restaurant van Hoa Truong en Huibrecht Berends haalde in geen tijd 14 op 20 en gaat tweeënhalve maand na de opening al lopen met de titel Aziaat van het jaar. Daarmee doet Hoa beter dan haar bekendere zus Gwen van Little Asia in Brussel. “Enkele weken geleden kwamen mensen van Gault&Millau langs om wat beelden te maken. We moesten ook iets vertellen over onze zaak”, vertelt Hoa Truong van BÚN Bar en Restaurant in de Volkstraat. “We hadden het beredruk in de nieuwe zaak die eind augustus is geopend. Dus tijd om er lang bij stil te staan was er niet. Bleek het om een promotiefilmpje voor deze avond te gaan. Als ik niet rechtstond, ik was van mijn stoel gevallen. Voor ons is het zeker een erkenning. Het is leuk dat we beloond worden voor het harde werk. En ze is welkom ook.”

Hoewel Hoa de prijs Aziaat van het Jaar deelt met partner Huibrecht Berends, die de gerechten die ze samen uit Vietnam halen kookt, kan je niet om de geschiedenis heen ...

Het beste van Enkel voor abonnees