Vierde Kampioenenfilm heet ‘Viva Boma!’

Vierde Kampioenenfilm heet ‘Viva Boma!’

Foto: fa

De nieuwe Kampioenenfilm, die eind volgend jaar in de bioscopen komt, zal Viva Boma! heten. Dat staat te lezen op een foto die Jacques Vermeire, alias DDT, op Twitter plaatste.

Volgend voorjaar stelt Jan Verheyen zijn camera’s weer op voor de vierde film van FC De Kampioenen. Tot dusver had de prent nog geen titel, maar die blijkt Viva Boma! te zullen worden. Dat valt af te leiden uit een foto die Jacques Vermeire op Twitter deelde. De acteurs kwamen gisteren samen om het scenario door te nemen. Op een ­foto is het script te zien, met daarop de titel.

Op de foto van Vermeire staan ook acteurs Ann Tuts, Herman Verbruggen, Niels Destadsbader en Marijn ­Devalck. Vooral voor die twee laatsten zullen belangrijke rollen zijn weggelegd in Viva Boma!. Balthazar Boma, de voorzitter van FC De Kampioenen, krijgt zelfs de hoofdrol in het verhaal, dat zich deels tijdens Aalst carnaval afspeelt.

Basiscast tekent present

Op een andere Twitter-foto is meteen te zien dat de hele basiscast van FC De Kampioenen present tekent. Zowel An Swartenbroeckx (die ook het scenario schreef), Ann Tuts, Jaak Van Assche, Johny Voners, Tuur De Weert, Danni Heylen als Loes Van den Heuvel spelen mee. Alleen Carry Goossens keert niet terug. In de vorige film bleef zijn personage, Oscar Crucke, in Zuid-Afrika achter. Er zullen ook twee nieuwe boosdoeners van de partij zijn, maar hun namen blijven voorlopig nog geheim. Anders dan de voorgaande films zal Viva Boma! niet op een buitenlandse locatie gefilmd worden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees