McCollum helpt Portland aan zege tegen Millwaukee

McCollum helpt Portland aan zege tegen Millwaukee

Foto: AP

CJ McCollum kwam dinsdag voor het eerst tijdens dit NBA-seizoen tot 40 punten en die zorgden mede voor een 118-103 overwinning van de Portland Trailblazers op Milwaukee Bucks. Het was pas de tweede nederlaag van het seizoen voor de Bucks in de Amerikaanse basketbalcompetitie. Voor Portland betekende het de vijfde overwinning in de laatste zes duels. Het team is aan een opmars bezig in de Western Conference. In de Eastern Conference blijft Milwaukee tweede achter Toronto Raptors.

McCollum liet ook nog 6 assists en 5 rebounds noteren. Evan Turner, op de bank begonnen, was namens de thuisploeg goed voor 16 punten en 11 rebounds. Bij Milwaukee was Giannis Antetokounmpo met 23 punten de topschutter. Khris Middleton kwam tot 22. Portland leidde halverwege met 57-51, zag de Bucks in het derde kwart tot op vier punten naderen, maar stond bij het ingaan van het laatste kwart toch alweer 14 punten voor.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.