Seniorenfeest 2018

Seniorenfeest 2018

Frank Galan Foto: Johnny De Bosschere

Zulte - In de Week van de Senioren organiseert het gemeentebestuur van Zulte op donderdagnamiddag 22 november een feest in de sporthal van Zulte voor alle 60-plussers uit de gemeente. Hoogtepunt, naast taart met koffie en een paar drankjes, is de shownamiddag met Frank Galan, Gino Verano, Xiana en Carin Care. De toegang is gratis, net als het busvervoer dat wordt voorzien in de drie deelgemeenten.

Programma

De deuren van de sporthal gaan open om 13.30 u. Om 14 u wordt iedereen ontvangen met koffie en taart. De optredens beginnen om 14.30 u. Eerst komt Carin Care en vervolgens Xiana, Gino Verano en Frank Galan. Het einde is voorzien rond 17 u.

Gratis bus

Door het succes van de voorgaande edities en de bijhorende drukte op het parkeerterrein aan de sporthal vraagt men zoveel mogelijk van het aangeboden busvervoer gebruik te maken of te voet of met de fiets te komen.

Laat bij jouw inschrijving weten of je met eigen vervoer komt of mee rijdt met de bus. Als je de bus neemt, vergeet dat niet te vermelden waar je wil opstappen. De bus start aan de Seniorie Leiehove in Zulte tussen 12.35 u en 12.45 u en rijdt vervolgens via WZC Sint-Vincentius, het Gaston Martensplein, het Kapelhuis in de Kapelhoek en op de hoek Kapellestraat in het Moerbeekpark. Dan gaat het naar Olsene Rotse, de parking in de Kreupelstraat, het Willem van Olseneplein aan de kerk van Olsene en de Sint-Pietersstraat aan het Ontmoetingscentrum. Vervolgens rijdt de bus naar de Korenbloem in Machelen, naar het Guldepark en de Guldepoort en de verkeerslichten aan het kruispunt Dorpsstraat/Rijksweg. De laatste opstapplaats is het Statieplein aan Herberg De Avonden.

Praktisch

Wanneer: donderdagnamiddag 22 november 2018, deuren open om 13.30 u

Waar: Sporthal, Waalstraat, Zulte

Toegang: gratis

Inschrijven: je kan het inschrijvingsformulier indienen voor maandag 12 november bij de dienst Cultuur, Centrumstraat 8 in Olsene. Inschrijven kan ook telefonisch op tel. 09 243 14 23 of via cultuur@zulte.be. Daar kan je ook meer informatie verkrijgen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio