Infosessies

VIDEO. Kinderbijslag wordt groeipakket

VIDEO. Kinderbijslag wordt groeipakket

Foto: www.groeipakket.be

Deinze / Nazareth / De Pinte / Zulte - Het Groeipakket is de nieuwe naam voor de Vlaamse kinderbijslag. Maar het is meer dan dat. Het Groeipakket is de verzameling financiële tegemoetkomingen van de Vlaamse overheid voor elk kind. Vanaf 1 januari 2019 zullen de ouders zelf kunnen kiezen bij welke uitbetalingskas zij zich daarvoor aansluiten. Er worden op vier locaties in de regio infosessies georganiseerd.

Het Groeipakket staat voor het geheel van financiële tegemoetkomingen dat de Vlaamse overheid voorziet voor elk kind in elk gezin. Het geeft gezinnen maximaal de kans elk kind te laten groeien en zich zo volledig mogelijk te ontplooien.

Infosessies

De infosessies worden georganiseerd door het Huis van het Kind van het Kind Deinze, De Pinte, Nazareth en Zulte. Vier uitbetalingskassen zullen op vier locaties in de regio elk een infosessie verzorgen. Maar op elke plaats zijn ook de andere uitbetalingskassen vertegenwoordigd. Als het niet lukt in de eigen gemeente, kan je ook inschrijven voor een andere locatie.

Nazareth: donderdag 8 november 2018 om 20 u door Infino, vroeger Securex, in CC De Zwaan, Dorp 1 in Nazareth. Inschrijven via huisvanhetkind@nazareth.be.

Zulte: donderdag 15 november om 20 u door Partena in het Huis van het Kind, Staatsbaan 150. Graag uw aanwezigheid bevestigen op huisvanhetkind@ocmwzulte.be  .

De Pinte: dinsdag 20 november 2018 om 20 u door My Family in OCP Polderbos 20 in De Pinte. Inschrijven via huisvanhetkind@ocmwdepinte.be .

Deinze: maandag 26 november 2018 door Kidslife Vlaanderen om 20 u in Buurtcentrum De Rekkelinge, Desiré Delcroixstraat 1A in Deinze. Inschrijven via huisvanhetkind@deinze.be .

Alle informatie over het Groeipakket vind je ook op www.groeipakket.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio