VIDEO. Harpmuziek bij OKRA Deinze Centrum & Petegem

VIDEO. Harpmuziek bij OKRA Deinze Centrum & Petegem

Lakshmi Matthieu Foto: www.lakshmi.be

Deinze - OKRA Deinze Centrum & Petegem is heel actief in de maand november, waarin ook de Week van de Senioren valt. Zij organiseren donderdagnamiddag 8 november een muzikale namiddag met een harpiste, maar ook nog een bingonamiddag en een etentje.

Op donderdagnamiddag 8 november om 14.30 u is harpiste Lakshmi Matthieu te gast in zaal Rekkelinge voor een recital “Harp met een grote K. Van klassiek tot Keltisch". De virtuoze harpiste neemt ons mee naar het mythische Ierland met zijn volksmuziek en Keltische cultuur. Met een gevarieerd programma tovert ze klanken uit haar instrument die doen wegdromen naar tijden van sprookjesachtige kastelen en middeleeuwse prinsessen. Toegang is € 5 voor leden en € 6 voor niet-leden. Vooraf inschrijven hoeft niet.

Op donderdag 15 november organiseren zij in zaal Ter Wilgen een Bingonamiddag, die start om 14 u. Er zijn mooie prijzen te winnen. Een bingokaart kost slechts €1. De koffie met een versnapering is gratis.

Ter gelegenheid van de Week van de Senioren organiseert OKRA op zondag 18 november 2018 om 12 u in zaal Ter Wilgen een lekker eetmaal, verzorgd door traiteur Moerman. Je kan aanschuiven voor de economische prijs van €25 per persoon. Alle dranken, van aperitief tot koffie, worden gratis aangeboden door het bestuur.

Voor de bingonamiddag en het etentje kan je inschrijven in De Volkskring op maandagnamiddag 12 november tussen 14 en 16 u of bij jouw wijkverantwoordelijke.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio