Celebs

Gluren bij BV's: Julie Van den Steen wordt emotioneel, Olga Leyers zit van top tot teen in het leer

Gluren bij BV's: Julie Van den Steen wordt emotioneel, Olga Leyers zit van top tot teen in het leer

Foto: *

Twee emotionele radiopresentatrices, twee jarigen, twee flashbacks en sexy poses: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Presentator en avonturier Tom Waes is vijftig jaar geworden. "Eens zien waar tram vijf me naartoe brengt", schrijft hij bij een foto van... een tram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voilà. Net afgestapt van tram 4. Eens zien waar tram 5 me naartoe brengt ....

A post shared by Tom Waes (@tomwaes) on


Evi Hanssen stapt dan weer op tram vier en vliegt in de champagne. "Eindelijk 40! Daar heb ik verdomd lang op moeten wachten", schrijft ze bij een glamoureuze foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk 40! Daar heb ik verdomd lang op moeten wachten ????#heeldedagchampagne

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen) on

 


Zangeres Noémie Wolfs heeft heimwee naar een kapsel uit haar jeugd. Welk kapsel? Dat toont ze met een foto uit de oude doos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want my old hairdo back

A post shared by NOÉMIE WOLFS (@noemiewolfs) on


Radiostem Julie Van den Steen waarschuwt haar volgers voor een emotionele post op haar Instagrampagina, naar aanleiding van haar passage in 'Van Gils en Gasten', waar ze over de onzekerheden over haar lichaam praatte. De blondine kreeg lof, maar ook kritiek en wil nu even de puntjes op de 'i' zetten. "Soms voel je je goed. Soms niet. Niet zo erg om dat te zeggen. Ik ga alvast met een goed gevoel het weekend in!"


Radiocollega Eva De Roo voelt zich ook emotioneel en dat heeft alles met het afscheid van Siska Schoeters bij Studio Brussel te maken. "Véél geleerd van de koningin van de radio: lelijke muilen trekken, bijvoorbeeld! Siska’tje, mis je nu al! Succes, jij straffe madam."


Presentatrice en actrice Eline De Munck is trots op haar geruite broek omdat die haar achterwerk er naar eigen zeggen "fantastisch" doet uitzien. 'Ik wil niets anders meer dragen. FantASStic", staat erbij te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love this pants so much that I don’t want to wear anything else anymore ?? #BadAss #FantAssTic

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on


Joke van de Velde ondersteboven? Dat ziet er zo uit. "Ga altijd iets verder dan je kan. Ga over je angsten en overwin", luidt de leuze bij het beeld.


Acteur en Romeo Gunther Levi is op vakantie in IJsland en was sterk onder de indruk van het noorderlicht. "Ik wil jullie even laten meegenieten van het prachtige noorderlicht dat ik heb mogen zien. En voor alle duidelijkheid: no filter."


Kelly Pfaff gaat terug in de tijd en deelt een foto waarop ze amper een jaar oud was. Herken jij het model?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT...mini me #1yearoldbaby

A post shared by Kelly Pfaff-Gooris ?? (@kellypfaffg) on


Presentatrice Dina Tersago sluit een intensief hoofdstuk van haar leven af. "Afscheid nemen van een zalige en bewogen, intensieve periode. De eerste levensjaren van mijn zonen. Spulletjes verkocht", staat er te lezen bij een foto van een babybedje.


Het is fashionista's vast niet ontgaan: deze week werd Moschino x H&M op de wereld losgelaten. Olga Leyers is fan van de looks en hult zich van top tot teen in het leer. Dat levert een beeld met hoog rock-'n-rollgehalte op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? @domenvandevelde

A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees