Verkiezing van mooiste achterwerk eindigt in knokpartijtje: “Jouw kont is van plastic!”

Verkiezing voor mooiste achterwerk eindigt in knokpartijtje: “Jouw kont is van plastic!” Video: Ruptly

In Brazilië vond afgelopen week de wereldberoemde verkiezing van Miss BumBum plaats, de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van fraaie achterwerken en billen. De controversiële wedstrijd eindigde - niet voor de eerste keer - in chaos toen Ellen Santana (31) tot winnares werd gekroond. Dat was niet naar de zin van een van haar rivales die Santana ervan beschuldigde dat ze haar mooie billen aan plastische chirurgie te danken heeft.

Aline Uva (27) rende het podium op toen ze de titel van Miss BumBum 2018 aan haar neus zag voorbijgaan en probeerde met alle geweld de sjerp van Santana te veroveren. “Jouw kont is van plastic”, riep de teleurgestelde Uva, die eraan toevoegde dat ze de enige is die billen heeft die voor de “volle honderd procent natuurlijk” zijn.

De organisatoren van de vaak bekritiseerde wedstrijd moesten tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren en de sjerp terug te bezorgen aan de rechtmatige winnares. Het is niet de eerste keer dat de verkiezing - die sinds 2011 wordt georganiseerd in Brazilië - in chaos begint of eindigt. “Het is een deel van de wedstrijd”, klinkt het echter stoïcijns bij Cacau Oliver, bedenker van Miss BumBum.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees